Gunning schoonmaak VNG aan Asito om kwaliteit en begeleiding medewerkers

januari 2, 2018 in Samenwerkingen

Asito is vanaf maart verantwoordelijk voor de schoonmaak van het gebouw van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) in Den Haag. Naast de algemene schoonmaak is Asito ook verantwoordelijk voor de sanitaire supplies, het afval, de gladheid en ongediertebestrijding. VNG zit in een authentiek pand, dat van buiten oogt als een kerk en van binnen compleet is gerenoveerd met een grote koepeldak.

VNG koos voor Asito vanwege de goede kwaliteit en goede begeleiding van de medewerkers. Bijzonder aan de gunning is de combinatie van vraag naar hospitality en avondschoonmaak. Asito geeft hier onder andere invulling aan door medewerkers en leidinggevenden te trainen op gastvrijheid.

Het contract loopt voor vier jaar, met vier keer één optiejaar.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Over VNG
De Vereniging van Nederlandse Gemeenten zijn de 388 gemeenten samen, ondersteund door de VNG-organisatie. De Vereniging heeft als ambitie een krachtige lokale overheid te zijn door het versterken en vitaliseren van de lokale democratie. Wij werken met elkaar aan maatschappelijke opgaven.

 

Delen