GGD Zuid-Limburg kiest voor professionaliteit Asito

augustus 17, 2017 in Samenwerkingen

GGD - foto AsitoAsito is vanaf november 2017 dienstverlener voor GGD Zuid-Limburg. Asito zal verantwoordelijk zijn voor de glasbewassing, algemene schoonmaak en full service sanitair voor de locaties in Maastricht, Heerlen en Sittard/Geleen.

GGD Zuid Limburg koos voor Asito vanwege de professionele offerte. Dit ondanks dat Asito zich niet voor het minimum bedrag heeft ingeschreven.

Het contract loopt voor drie jaar en heeft twee keer over twee optiejaren.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Over GGD Zuid-Limburg
GGD Zuid-Limburg is de geneeskundige gezondheidsdienst van de 18 Zuid-Limburgse gemeenten. In opdracht van deze gemeenten bewaken en bevorderen we de gezondheid van al hun inwoners. Daarbij gaat onze speciale aandacht uit naar mensen in een kwetsbare positie, zoals jongeren, ouderen en mensen die op meerdere gebieden problemen hebben.

Delen