Gezamenlijke passie basis partnerschip Uniqcare en Gul Faciliteert

juli 3, 2018 in Samenwerkingen

Als ontzorgen een gezamenlijke passie is, dan is samenwerken een logisch gevolg. In het speelveld van facilitair dienstverleners neemt een aantal bedrijven een unieke positie in. Bedrijven die iets bijzonders hebben te vertellen. Die nét die stap harder willen lopen in hun gedeelte van de markt en tamtam willen maken als het er werkelijk toe doet. Uniqcare en Gul zijn van die bedrijven.

Geen grote grijze muizen met abstracte dienstverlening en ingewikkelde concepten. Van die bedrijven waar je denkt… laat maar. Nee, juist van die degelijke doeners, die concrete ontzorging bieden en een persoonlijke benadering voorstaan die je doet denken aan ‘die goede vriend die in je examentijd een vraagstuk voor je komt oplossen als je het even niet meer ziet zitten’. Die steun en toeverlaat die je een nieuwe truc leert, waarvan je ook nog eens écht wijzer wordt.

Persoonlijk accent
Als het om servicedienstverlening gaat, moet het goed en snel geregeld zijn. Zonder achterom te hoeven kijken. Uniqcare, dienstverlener in sanitaire hygiëne en schoonloopmatten, en Gul, facilitair dienstverlener, nemen deze rol uiterst serieus en trakteren organisatie dan ook op een brede dienstverlening met een hoge servicegraad en persoonlijk accent.

Samenwerking, samengaan
Omdat beide organisaties zich voornamelijk verbonden voelen met organisaties in het midden van de markt, waar zo’n 50 tot 500 FTE werkzaam zijn, delen zij vaak met elkaar vaak dezelfde klantprofielen. “Regelmatig houden we de deur voor elkaar open als er zich een nieuw project aandoet”, vertelt Ernst-Jan van der Graaf enthousiast. “Het leveren van onder meer nieuwe receptiediensten, handy men, schoonmaak en beveiligingsdiensten gaat namelijk niet zelden gepaard met veranderingen op het gebied van sanitaire hygiëne en EHBO.”

Elkaar aanvullen
Het aanvullen van elkaars propositie en het adviseren van een compleet pakket is dan ook een logische stap. “We hebben al eerder officieus wat projecten samen gedaan, maar vonden het goed dit nu officieel te maken”, aldus Reinder Hendriks, sales& marketingmanager van Gul.

In de praktijk betekent dit dat beide organisaties vanuit de eigen expertise elkaar aanvullen, assisteren en best practises delen op relevante nieuwe projecten. “Samenwerken doe je immers met degenen die hetzelfde gedachtegoed hebben. Deze hebben zij in elkaar gevonden. Uniqcare en Gul zijn dan ook trots om per 1 augustus 2018 dit partnership uit te dragen naar hun gezamenlijke klanten.”

Op de foto Ernst-Jan van der Graaf (l) en Reinder Hendriks

 

Delen