Focus op meer klantwaarde: Schoonster verlengt samenwerking met Diversey

november 30, 2017 in Samenwerkingen

Schoonster en Diversey hebben besloten het contract te verlengen na een meerjarige en succesvolle samenwerking in TASKI Gebouwenonderhoud, Vloeronderhoud en Machines.    

Schoonster heeft met de sterk onderscheidende missie in de top van de facilitaire markt een landelijke ambitie met focus op meer (klant)waarde. Diversey is daarbij een goede ondersteunende partner. Samen met Diversey heeft Schoonster alle innovatieve totaaloplossingen om een schonere en betere leefomgeving te realiseren. Duurzaam ondernemen met verantwoorde oplossingen krijgen hierbij de maximale aandacht.

Op de foto’s van links naar rechts: Cor Jansen (partner Schoonster), Hayo Zaal (Diversey) en Ronald Dros (partner Schoonster)

Over Schoonster
Schoonster wil waardevoller zijn voor mensen, de maatschappij en cliënten door heel Nederland. Daarvoor biedt het bedrijf vernieuwende maatwerkoplossingen en een geïntegreerde aanpak voor landelijke kantoren, organisaties, industrieën, zorg, wooncorporaties, openbare/recreatieve omgevingen en tankstations. In 2008 is Schoonster opgericht. Met 19 partners een goede top 10 speler in Nederland, circa 3500 medewerkers en 65 miljoen euro omzet.

Over Diversey
Diversey is de marktleidende leverancier van slimme, duurzame oplossingen voor reiniging en hygiëne. Door de integratie van nieuwe technologische diensten en systemen, zorgen onze oplossingen voor verbeterde productiviteit, voedselveiligheid en infectiepreventie om uiteindelijk de ervaring van de eindgebruiker te verbeteren.

 

Delen