EW Facility Services en Kasteel De Vanenburg gaan partnership aan

juni 25, 2018 in Samenwerkingen

Kasteel De Vanenburg en EW Facility Services hebben op 13 juni hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst gezet. Bij het 17e eeuwse landgoed wordt de facilitair dienstverlener verantwoordelijk voor de kamerschoonmaak, linnenlogistiek, algemene dienst en schoonmaak van de vergaderzalen. Daarnaast neemt de organisatie ook de begeleiding, coaching en training van de schoonmaakmedewerkers op zich.

Kasteel De Vanenburg was voor de schoonmaak van het landgoed op zoek naar een professionele facilitaire partner, waarmee een langdurige samenwerking kan worden opgebouwd. In EW Facility Services vonden zij de geschikte partner.

Samen verder groeien
Rutger Verstegen, salesmanager van EW Facility Services: “De wens van Kasteel De Vanenburg sluit nauw aan bij onze filosofie. We proberen altijd een partnership aan te gaan met onze opdrachtgevers, een goede samenwerking is voor ons namelijk belangrijk. Door operationeel mee te denken, helder te communiceren en een transparante en flexibele houding van beide partijen kunnen we snel schakelen, indien nodig bijstellen en samen verder groeien.”

Bernhard Baan, general manager van Kasteel De Vanenburg: “We hebben hoge verwachtingen van EW Facility Services. Vooral hun mensgerichte aanpak en stevige focus op kwaliteit en continuïteit van personeel geeft ons het vertrouwen dat zij de partij zijn die positief bijdraagt aan de totaalbeleving die onze gasten op Kasteel De Vanenburg krijgen.

Als marktleider in de hotelbranche begrijpt EW Facility Services waar het binnen de hotels om draait. Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “We zijn trots dat we onze expertise mogen inzetten bij Kasteel De Vanenburg en met onze dienstverlening kunnen bijdragen aan de totaalbeleving van de gasten. Wij kijken dan ook uit naar een prettige en langdurige samenwerking.”

Over EW Facility Services
EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen haar dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Samen met haar opdrachtgevers gaat de facilitair dienstverlener voor het creëren van de ultieme gastbeleving.

Vanuit de jarenlange ervaring staat EW Facility Services garant voor duurzame, innovatieve concepten die ze op basis van een strategisch partnerschap inzetten bij opdrachtgevers. Door beleving centraal te stellen, een hoogstaande kwaliteit van dienstverlening te leveren en uitvoering maximaal flexibel te maken, weten zij zich te onderscheiden in de markt.

Over Kasteel De Vanenburg
Kasteel De Vanenburg is een authentiek 17e eeuws landgoed en vervult haar maatschappelijke functie als hotel, restaurant, congrescentrum en trouwlocatie. Voor al haar gasten worden stijlvolle bijeenkomsten op maat verzorgd, met gebruik van hoogwaardige producten en servicegerichtheid als uitgangspunt. Kasteel De Vanenburg beschikt naast de diverse restaurantruimtes en 17 vergaderzalen (waarvan de grootste zaal een capaciteit heeft voor 300 personen) over 52 hotelkamers van 4 sterren niveau, die zijn gelegen in de kasteeltuinen rondom de gracht.

Delen