EW Facility Services en hotel MERICI gaan voor ultieme gastbeleving

november 2, 2017 in Samenwerkingen

HEW Facility_hotel_sittardet prachtige viersterren kloosterhotel MERICI heeft onlangs de verantwoordelijkheid voor de kamerschoonmaak, algemene diensten en linnenlogistiek aan EW Facility Services overgedragen. Beide partijen zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking.

Het hotel is gevestigd in het Oude stadscentrum van Sittard. De naam MERICI is afkomstig van ‘Angela de Merici’, stichteres van de Ursulinenorde, de kloosterorde die tussen 1843 en 1946 in de aangelegen gebouwen van het hotel meisjesonderwijs gaf. Het hotel beschikt 48 hotelkamers en wordt binnenkort uitgebreid naar 93 hotelkamers. Verder zijn er vergaderzalen, een restaurant, bar/lounge en een intiem terras.

Gastbeleving
Bij hotel MERICI gaan eigentijdse luxe en de duidelijk aanwezige voelbare historie hand in hand. En dat voel en proef je. Directeur Jan-Paul Hameleers: “Ons hotel beschikt over een geheel eigen uitstraling waar wij als doel hebben de gast zich bij ons thuis te laten voelen. Het bieden van de ultieme gastbeleving staat voorop en een goede schoonmaakkwaliteit moet hieraan bijdragen, want voor de gast doen we het allemaal. Om deze reden is besloten de facilitaire dienstverlening toe te vertrouwen aan EW Facility Services.”

Toegevoegde waarde
EW Facility Services koppelt al ruim 27 jaar schoonmaak aan beleving. Hennie Merks, salesmanager bij EW Facility Services: “Wij zien hospitality, innovatie, beleving en kwaliteit als sleutelwoorden binnen onze filosofie. Daarbij zijn we ervan overtuigd dat wanneer je in staat bent je in de belevingswereld van de gast te verplaatsen, je met je dienstverlening van toegevoegde waarde bent op zijn of haar totaalbeleving. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

 

Delen