EW Facility Services nu partner van Via Hostels

oktober 2, 2017 in Samenwerkingen

schoonmaakjournaal via hostels ew facilityVia Hostels kiest EW Facility Services als partner. Als facilitair partner van de hostels is EW Facility Services naast de kamerschoonmaak ook verantwoordelijk voor de leiding, linnenlogistiek en sanitaire supplies.

Onlangs nog kwam de hostelketen uit London overwaaien waar het al twee vestigingen had. Met de komst van Via Hostels in Nederland is Amsterdam een nieuwe hippe overnachtingsplek voor met name de jonge reiziger rijker.

Goede ervaring
Via Hostels zocht voor de nieuwe locatie in Amsterdam een betrouwbare en ervaren partner. Voor General Manager William van den Berg is EW Facility geen onbekende. Van den Berg: “Door mijn goede ervaringen met EW Facility Services in het verleden vind ik het super om wederom samen te werken aan dit nieuwe project. EW Facility Services heeft zich in de aanloop naar onze opening zeer flexibel opgesteld en ik ben ervan overtuigd dat we er opnieuw met elkaar een succes van gaan maken”.

Flexibele oplossingen
Rutger Verstegen, Salesmanager EW Facility Services: “De eerste fase in een opstart van een nieuwe locatie gaat vaak gepaard met sterk wisselende bezettingen. Door het bieden van flexibele oplossingen, waaronder de Pay Per Room voor sanitaire supplies, kan EW Facility Services volledig meebewegen met de bezetting in de opstartfase tegen minimale vaste kosten.” Thijs Sluiter, Rayonmanager EW Facility Services vult aan: “Daarnaast weten we door onze ervaring bij andere hostels precies hoe we moeten inspelen op de verwachting van de gast en de piekmomenten in de operatie. Door te gaan starten met digitale kamerlijsten voor onze collega’s, kunnen we straks nog efficiënter plannen en een betere communicatie met het front office team hebben.”

Delen