EW en Arrange Integrated zetten Pay per Use in bij Corporate Places

mei 22, 2018 in Samenwerkingen

Voor de schoonmaak bij Corporate Places zocht Arrange Integrated een professionele schoonmaakdienstverlener met een echte hospitality drive. In EW Facility Services vonden zij de geschikte facilitaire partner.

Corporate Places is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Arrange Integrated verzorgt hierbij de facilitaire expertise en het locatiemanagement. Het facility management concept is georganiseerd op basis van Pay per Use. Kortgezegd: de gebruiker betaalt voor wat hij gebruikt. Als intermediair zorgt Arrange Integrated ervoor dat dit wordt doorvertaald naar de in te zetten dienstverlening, waaronder de schoonmaak.

Rutger Verstegen, salesmanager EW Facility Services: “We zijn niet onbekend met Pay per Use. Als organisatie zetten we binnen de hotelbranche bij verschillende opdrachtgevers ons Pay per Room-concept in. Dit hebben wij doorvertaald naar een Pay per Use-concept voor Corporate Places. We integreren zo hospitaliy en kwaliteit met efficiëntie en flexibiliteit.”

Perfect fit
Het concept van Corporate Places zorgt voor een intensievere beleving van en meer interactie met de gebruikers. Dit vraagt om een sterke hospitality gedreven dienstverlener. Met al bijna 30 jaar aan ervaring en hospitality in het DNA voelt de samenwerking met EW Facility Services als een perfect fit.

Pancras Evers, directeur/eigenaar Arrange Integrated: “Voor de schoonmaakdienstverlening zijn we op zoek gegaan naar een partner die aantoonbare ervaring heeft in de inrichting en levering van Pay per Use binnen haar dienstverlening met daarbij een sterke focus op hospitality. Die combinatie hebben we gevonden bij EW Facility Services die hiermee veel ervaring heeft opgedaan in de hotelbranche. Deze ervaringen en flexibilisering van kosten via het Pay per Use-concept implementeren wij nu samen bij Corporate Places.”

Over EW Facility Services
EW Facility Services is een facilitair dienstverlener. Hospitality is al bijna 30 jaar het kernbegrip binnen haar dienstverlening. De beleving van de eindgebruiker is hierbij de drijfveer. Samen met haar opdrachtgevers gaat de facilitair dienstverlener voor het creëren van de ultieme gastbeleving

Over Corporate Places
Corporate Places
is een deelplatform dat kantooromgevingen activeert en ontwikkelt tot circulaire hubs. Hierin bieden zij werkplekken, office- en vergaderunits met ruime parkeermogelijkheden aan als een service met een corporate uitstraling

Over Arrange Integrated
Arrange Integrated is onderdeel van ArrangeGroup, een ondernemershuis waar alle vormen van facilitaire kennis en capaciteit voorhanden is.

Delen