Effektief Groep en United: ontzorging door partnership

januari 21, 2018 in Samenwerkingen

De gedeelde visie over flexibiliteit en servicegerichte medewerkers heeft geleid tot een samenwerking tussen United en Effektief Groep: per 1 januari 2018 is Effektief Groep na een succesvol aanbestedingstraject verkozen tot beste partner voor het verrichten van de schoonmaakdienstverlening. De focus ligt daarbij op het realiseren van een prettige werk- en leeromgeving met een persoonlijke touch.

Opdrachtgever United is een dienstverlener van technische en creatieve ondersteuning op het gebied van televisie- en multimediaprojecten. United opereert zowel nationaal als internationaal. De dienstverlener beschikt over de nieuwste faciliteiten, waarbij bijzonder servicegerichte medewerkers ervoor zorgen dat de klant altijd centraal staat. Dankzij gebundelde ervaring, passie voor het vak en flexibele inzetbaarheid is United voor opdrachtgevers uitgegroeid tot een vanzelfsprekende partner. Samen met die opdrachtgevers innoveert United om steeds de kwalitatieve voorsprong te behouden. Toonaangevende projecten van United richten zich onder meer op technische ontwikkelingen als Augmented Reality, Remote Broadcast en UHD/HDR.

Kwaliteit op alle niveaus
United zocht een schoonmaakpartner die kwaliteit op alle niveaus levert. Voorwaarden aan dienstverlening en samenwerking waren hierbij: ontzorging, flexibiliteit, prijs-kwaliteitsverhouding en de betrokkenheid en verbondenheid van het schoonmaakpersoneel. Hiernaast waren korte lijnen en heldere communicatie net als een duidelijke visie aangaande maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en milieu zeer belangrijk.

Partnership
Een van de projectdoelstellingen vanuit de aanbesteding was het realiseren van betrokkenheid en verbondenheid van het schoonmaakpersoneel. Effektief Groep realiseert dit door een hoge begeleidingsgraad met luisterend oor en via opleidingen op de Effektief Academy. Hierdoor zijn onze medewerkers net zo servicegericht als de medewerkers van United en ontzorgen we op basis van een partnership met United.

Patrick Reinders, commercieel directeur/eigenaar Effektief Groep: “Als bewezen eventspecialist borgen we ook ontzorging door onze flexibiliteit. Voor United is dat onmisbaar voor hun dienstverlening.”

Op de foto CFO van United Chris Licher en commercieel directeur/eigenaar van Effektief Groep Patrick Reinders

Delen