Duurzaam partnerschip basis samenwerking Dolmans en Ichthus College

maart 19, 2018 in Samenwerkingen

Per 1 augustus gaat Dolmans Schoonmaak Diensten de komende twee jaar met een optie voor nog eens twee jaren aan de slag bij het Ichthus College in Veenendaal. De werkzaamheden betreffen het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en de periodieke en additionele werkzaamheden op afroep.

Susanne Bothe-Werz, operationeel manager van Dolmans Schoonmaak Diensten: “Dolmans draagt met haar schoonmaakdienstverlening bij het Ichthus College bij aan de missie van de school om onderwijs te kunnen bieden in een veilig klimaat. Onze medewerkers zorgen dagelijks voor een schone en prettige leer- en werkomgeving. Door onze jarenlange ervaring bij meer dan 450 scholen in Nederland, zijn wij in staat onze dienstverlening uit te voeren, rekening houdend met de dynamische omgeving van het Ichthus College met een diversiteit aan gebruikers en activiteiten. Het zijn onze medewerkers op de werkvloer die zowel leerlingen als medewerkers dagelijks positief verrassen”.

Veilig en prettig voelen
Het Ichthus College is een brede middelbare, christelijke school voor vmbo-tl, havo en vwo (atheneum / gymnasium). De school telt circa 2000 leerlingen, die les krijgen op één locatie. Groot? Dat valt enorm mee. Want het is zo georganiseerd, dat de school tóch kleinschalig aanvoelt. Dat zie je terug in de manier waarop het gebouw is ingedeeld. Elke afdeling heeft zoveel mogelijk een eigen plek en uitstraling, zodat de leerlingen zich veilig en prettig voelen én gezien weten.

Zelfde visi
Het Ichthus College heeft voor Dolmans gekozen, omdat Dolmans dezelfde visie heeft op het gebied van schoonmaakdienstverlening. Door de dagelijkse borging van de kwaliteit van de dienstverlening, het continu opleiden van medewerkers op de werkvloer en een goede dagelijkse aansturing, ontzorgt Dolmans het Ichthus College. Het contract start in het nieuwe schooljaar van 2018, maar Dolmans is achter de schermen al druk bezig met alle voorbereidingen.

Over Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging. De Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en Qbuild.

Delen