Dolmans wint aanbesteding Veiligheidsregio Utrecht op partnerschap

oktober 1, 2018 in Samenwerkingen

Sinds 1 augustus voert Dolmans Schoonmaak Diensten de schoonmaakdienstverlening voor een deel van de locaties van Veiligheidsregio Utrecht uit. De dienstverlening betreft het reguliere schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en sanitaire middelen. Tot de overige taken behoren onder meer ongediertebestrijding, gladheidsbestrijding en werkplekreiniging.

“In een Europese aanbesteding is Veiligheidsregio Utrecht op zoek gegaan naar een schoonmaakpartner, die de dienstverlening naar een hoger niveau brengt en daarbij investeert in een samenwerking/partnerschap. We hebben hier in ons voorstel invulling aan gegeven door het opzetten van een innovatiecommissie en maatwerk vloerenplan, alsmede het stimuleren van de signaleringsfunctie van onze medewerkers. Deze aspecten zijn door Veiligheidsregio Utrecht als waardevol beoordeeld”, legt Peter van den Brink, sales manager bij Dolmans Schoonmaak Diensten, uit.

Veiligheidsregio Utrecht is de drijvende en bindende kracht achter een goede hulpverlening, rampenbestrijding en crisisbeheersing in de regio Utrecht. In de VRU werken 26 regionale gemeenten samen, onder het motto Uw veiligheid, ons werk. De VRU verleent hulp op straat voor de inwoners van onze regio. De VRU adviseert, houdt toezicht op veiligheid, levert slagkracht bij rampenbestrijding en crisisbeheersing en voert regie over (fysieke) veiligheid en brengt partijen bijeen.

Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels doen zij veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2000 medewerkers vormen zij een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans Groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans Groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en Qbuild.

Delen