Dolmans wint aanbesteding Reclassering Nederland op maatwerk en flexibiliteit

februari 21, 2018 in Samenwerkingen

Per 1 maart 2018 is Dolmans Schoonmaak Diensten voor de komende vier jaar (plus nog eens vier optiejaren) op basis van beste prijs-kwaliteitverhouding verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van Reclassering Nederland. De dienstverlening betreft het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en het (op afroep) uitvoeren van extra werkzaamheden van de tien locaties in de regio Zuid en Zuidwest.

De facilitaire organisatie van Reclassering Nederland heeft een duidelijke visie op schoonmaakdienstverlening. Daar de organisatiestructuur van Dolmans goed aansluit op de matrixstructuur van de facilitaire organisatie van Reclassering Nederland, kan Dolmans op een juiste wijze inspringen op de wensen om maatwerk en flexibiliteit te bieden. Tevens heeft Dolmans aanvullende voorstellen gedaan op het gebied van service en gastheerschap. Vanuit de reclassering Nederland en Dolmans is het vertrouwen over de samenwerking uitgesproken.

Reclassering Nederland
Reclassering Nederland werkt aan een veiligere samenleving. Samen met justitie, politie, gevangeniswezen en gemeenten zet zij in op het voorkomen van criminaliteit en het terugdringen van recidive. Dit gebeurt door advies uit te brengen aan de rechter, toezicht te houden op daders en verdachten en toe te zien op een goede en snelle uitvoering van werkstraffen. Met harde en zachte hand motiveert Reclassering Nederland daders en verdachten hun gedrag te veranderen. Daar heeft de samenleving recht op. En daar hebben veroordeelden of verdachten baat bij.

Op de foto van links naar rechts: Steven Savelkoul (rayonmanager), Susanne Bothe-Werz (operationeel manager), Ronald Boesjes (commercieel directeur), Robert Kunst (rayonmanager – allen van Dolmans Schoonmaak Diensten, en William van Nistelrooij (manager Facilitaire Zaken), Anja Ran (plv. algemeen directeur – beiden van Reclassering Nederland), Bas Eijkelenkamp (salesmanager van Dolmans Schoonmaak Diensten) en Audrey Schalkwijk (inkoper van Reclassering Nederland)

Delen