Dolmans multi-service partner van materiaalverhuurder LOXAM

juli 12, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Loxam en DolmansPer 1 juli 2017 is Dolmans voor de komende vijf jaar verantwoordelijk voor de multi-servicediensten op circa 50 locaties van LOXAM, Europa’s nummer 1 in materiaalverhuur. De geleverde diensten lopen uiteen van schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevel- en lichtreclamereiniging, vloeronderhoud, levering van sanitaire voorraad, wassen van bedrijfskleding, reinigen koffie- en waterautomaten, ongediertebestrijding en groenvoorziening.

Het partnership tussen LOXAM en Dolmans is ontstaan door de transparante manier van aanbieden en werkprocedures vanuit Dolmans. Voor LOXAM gaf dit het juiste gevoel om alles bij één partner te beleggen. “We zijn heel trots dat wij de multiservice partner van LOXAM zijn geworden”, aldus Bas Kusters, Sales Manager bij Dolmans Schoonmaak Diensten. “Deze samenwerking geeft Dolmans een fantastische kans om LOXAM de totale facilitaire ondersteuning te bieden die op iedere werkplek nodig is.” Deze opdracht is ontstaan door middel van een aanbestedingsprocedure waar Dolmans als winnaar is geselecteerd op basis van beste kwaliteit-prijs verhouding.

Op de foto van links naar rechts: Bas Kusters (sales manager van Dolmans Schoonmaak Diensten), Ronald Boesjes (commercieel directeur van Dolmans Schoonmaak Diensten), Marc Haverschmidt (algemeen directeur van LOXAM – Workx materieelverhuur) en Henny Schriek (manager Real Estate van LOXAM – Workx materieelverhuur).

Over LOXAM
LOXAM Nederland is onderdeel van de LOXAM groep, Europees leider in verhuur van materieel. Als groeiende organisatie biedt LOXAM in Nederland met drie divisies een uitgebreid assortiment van modern materieel in de grond-, weg- en waterbouw, aannemerij, onderhoud & inspectie, schoonmaak-, schilderbranche en petrochemische industrie. Het uitgangspunt bij LOXAM Workx is dat service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau moeten staan.

Over Dolmans
Dolmans begon in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels is het zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en Qbuild.

Delen