Dolmans en Vendor slaan handen ineen voor Openbaar Onderwijs Groningen

september 13, 2018 in Samenwerkingen

Dolmans en Vendor zijn per 1 september 2018 een samenwerkingsovereenkomst gestart voor de levering van sanitaire voorzieningen aan Openbaar Onderwijs Groningen. Door deze samenwerking wordt Openbaar Onderwijs Groningen nog verder ontzorgd en profiteert zij van inkoop- en efficiëntievoordeel.

Bas Eijkelenkamp, sales manager bij Dolmans Schoonmaak Diensten: “Dolmans Schoonmaak Diensten is reeds twee jaar schoonmaakdienstverlener van Openbaar Onderwijs Groningen. Deze samenwerking biedt de unieke kans om samen met Vendor als preferred supplier bij deze opdrachtgever aan de slag te gaan. Gezien ons jarenlange partnership met Vendor en het zeer servicegerichte dienstverleningspakket dat Vendor de scholen heeft aangeboden, heb ik hier alle vertrouwen in”.

Een van grootste onderwijsorganisaties
Openbaar Onderwijs Groningen is een van de grootste onderwijsorganisaties in Noord Nederland. Op 34 openbare scholen voor basis, voortgezet en speciaal onderwijs wordt onderwijs verzorgd voor circa 16.000 leerlingen. Deze scholen bieden samen zeer gevarieerd onderwijs, waarbij plaats is voor elke leerling en elke ouder.

Vendor is opgericht in 1961 en al bijna 60 jaar toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en beleving binnen high traffic locaties. Actief in meer dan 30 landen biedt Vendor als specialist op duurzame en transparante wijze een optimale beschikbaarheid van toilethygiëne voor haar klanten én hun bezoekers, klanten en medewerkers. Een positieve beleving, uitstraling en continue beschikbaarheid zijn hierbij de belangrijkste kernwaarden waarbij de toiletbezoeker centraal staat. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels doet zij veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2000 medewerkers vormt zij een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans Groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans Groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en QBuild.

Op de foto van links naar rechts: Jos van Dijk (operationeel directeur Dolmans Schoonmaak Diensten), Ronald Boesjes (commercieel directeur Dolmans Schoonmaak Diensten), Bas Eijkelenkamp (sales manager Dolmans Schoonmaak Diensten), Ghislaine Ottevanger (directeur Nederland Vendor) en Perry de Jong (national account manager Vendor).

Delen