Design Academy verlengt opnieuw contract met Gom

augustus 1, 2017 in Samenwerkingen

schoonmaakjournaal Gom-DesignAcademyDe Design Academy heeft op 20 juli wederom Gom gekozen voor het schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en glasbewassing van hun locatie in Eindhoven.

Na de aanbesteding onder begeleiding van Alpha Adviesbureau, waarbij twee casussen (hospitality en communicatie) volledig anoniem ingeleverd werden, kwam Gom als meest geschikte schoonmaakpartij voor de school uit de bus.

Samenwerking
Gom is al sinds 1998 werkzaam voor de Design Academy in Eindhoven; een internationale en dynamische school voor hoger beroepsonderwijs, gespecialiseerd in vormgeving. De samenwerking wordt voortgezet met een nieuw contract voor 3 jaar en 7 optiejaren.

Uitdaging
Bij de Design Academy is elke dag anders. Dit komt mede door het type student, de kunstwerken en vooral de materialen die de studenten gebruiken; variërend van verf tot varkensdarmen. Ook de jaarlijks terugkerende Dutch Designweek is een hoogtepunt met 45.000 bezoekers. Het onderhoud op de Design Academy is een echte uitdaging voor een schoonmaakbedrijf, maar Gom streeft er naar vol vertrouwen voort te zetten.

Over Gom
Gom maakt bedrijfsruimten als kantoren, scholen, retaillocaties en luchthavens schoon. Gom richt zich met de hospitality-tak op omgevingen waar gastbeleving een extra grote rol speelt, als hotels, vakantieparken, musea en congrescentra. Ook neemt Gom de specialistische reiniging ter hand in de sectoren food (Kleentec) en gezondheidszorg, de dieptereiniging van grootkeukens en sanitair, bouwen inhuisoplevering, industriereiniging, en glas- en gevelreiniging. Gom biedt zijn diensten aan door heel Nederland met 8.000 schoonmakers en 14 vestigingen en is sinds de oprichting van Facilicom Group in 1966 onderdeel van het bedrijf.

 

Delen