CoolCat kiest ICS voor schoonmaak kantoren

oktober 25, 2017 in Samenwerkingen

ICS Groep - schoonmaakmedewerksterMet ingang van 1 november gaat ICS de hoofdkantoren van CoolCat in Diemen en Houten schoonmaken. De inzet: zichtbare dienstverlening en een hoog kwaliteitsniveau, waardoor de medewerkers van CoolCat kunnen blijven presteren, innoveren en ontwerpen in een schone en gezonde werkomgeving.

Om te zorgen voor een dagelijks schone en frisse omgeving vervullen de medewerkers van ICS een
sleutelrol. Zij zijn het gezicht van onze dienstverlening en met hun gastvrije en servicegerichte houding ondersteunen zij optimaal. Gevraagd en ongevraagd.

Zichtbaarheid
Bij CoolCat kiezen we voor dagschoonmaak, zodat de zichtbaarheid van de schoonmaak wordt vergroot. Sander Kreeft, Facility assistent CoolCat: “Wij zochten een partner die bij kan dragen aan de beleving van onze medewerkers én gasten. Daarbij heeft ons kantoor een aantal specifieke kenmerken zoals de diverse soorten vloerafwerkingen. Dit vraagt om een op-maat aanpak. ICS kwam met maatwerk en we vertrouwen erop een goede partner te hebben gevonden voor het schoonmaakonderhoud en glasbewassing.”

Over CoolCat
In 1979 richtte Roland Kahn de eerste CoolCat op en nu, 40 jaar later, is Coolcat met ruim 100 winkels vertegenwoordigd op toplocaties in Benelux en Frankrijk. CoolCat is meer dan een merk met een duidelijke identiteit. Dagelijks werken zo’n 1.500 mensen in de CoolCat winkels en hoofdkantoren. CoolCat is onderdeel van Coolinvestments. Coolinvestments heeft bekende modeketens voor specifieke doelgroepen met een aansluitend assortiment zoals MS Mode met grote maten damesmode, America Today met casual kleding voor guys en girls en Sapph met lingerie. Onder Coolinvestments valt ook FRENDZ. Het is het nieuwe social commerce platform.

Delen