Coolblue contracteert ISS voor Nederland en België

november 24, 2017 in Samenwerkingen, België

ISS Belgie - schoonmakerISS Facility Services is voortaan verantwoordelijk voor de schoonmaak van alle locaties van Coolblue in Nederland en België. Coolblue heeft in Nederland momenteel 11 vestigingen, waaronder het hoofdkantoor, distributiecentra en diverse winkels en depots. Voor 1 november leverde ISS al schoonmaakdienstverlening op twee locaties in Nederland en op de vijf locaties in België.

Centraal in de dienstverlening van ISS staat de focus op klanttevredenheid en het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening. Daarnaast hechten beide partijen veel waarde aan de transparantie die al in de samenwerking zat: de open communicatie en het vertrouwen in elkaar.

Excellente service
Mark Keur, directeur Specialized Services van ISS Facility Services: “Coolblue is een prachtige, nieuwe en unieke klant waar we bijzonder trots op zijn. Allebei streven we er in onze core business naar om excellente service aan te bieden. Het feit dat Coolblue ons als partner beschouwd zien we als een groot compliment.”

In Nederland en België
Coolblue groeit elke dag. Het is een snelgroeiend e-commercebedrijf met 8 fysieke winkels in Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Wilrijk, Lochristi en Zaventem. De online retailer verkoopt consumentenproducten in 10 categorieën, van Telefonie & Tablets, Computer & Netwerk, Tuin & Gereedschap tot Koken & Wonen. In 2016 behaalde het bedrijf een omzet van 857 miljoen euro en daarmee is het één van de grootste e-commercebedrijven in Nederland en België.

Over ISS
ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld. ISS levert een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services. ISS behaalde in 2016 wereldwijd een omzet van DKK 79,2 miljard. ISS heeft meer dan 500.000 medewerkers, is in meer dan 50 landen actief in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika, en werkt voor duizenden klanten in zowel de publieke als de private sector.

Delen