CBS kiest voor Asito met Samen fris en schoon-concept

juli 5, 2018 in Samenwerkingen

Asito heeft de landelijke schoonmaakaanbesteding bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gewonnen. Hierbij gaat het om twee CBS-locaties in Den Haag en Heerlen voor de verzorging van schoonmaak, dieptereiniging en sanitaire voorzieningen. Uniek aan deze aanbesteding was een presentatie met een business case over de integrale samenwerking tussen de verschillende facilitaire teams. CBS en Asito zien dit als succesfactor voor de dienstverlening.

Met de aanbesteding heeft CBS de markt uitgedaagd om met behulp van de presentatie en vier wensen te overtuigen op kwaliteit. Twee maanden geleden vond de feestelijke ondertekening met CBS in Den Haag plaats. “Gezien het feit dat wij de samenwerking – met elkaar maar zeker ook onderling – hoog op de agenda hebben staan, worden de contracten tegelijkertijd met de nieuwe dienstverleners voor catering en beveiliging ondertekend. Immers, dat is een mooie symboliek om de krachten vanaf het begin samen te verenigen.”

Asito start per 1 juli 2018 met haar dienstverlening. Het betreft een langdurige samenwerking inclusief vijf optiejaren. Asito onderscheidt zich volgens Emiel van der Vlag (corporate sales manager) door een totaalaanpak bestaande uit drie bouwblokken: 1. beleving, 2. efficiëntie en 3. samenwerking. Deze bouwblokken dragen bij aan de ambitie van CBS voor een frisse en schone werkomgeving voor haar medewerkers.

Op de foto v.l.n.r. Remko Stolk – commercieel directeur Asito, Peter Sanders – algemeen directeur Security Professionals, Anna Stamp – contractmanager CBS – en Remco Kokkelink – commercieel directeur Compass Group

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over vijftig vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Delen