Carmelcollege tekent 7-jarig schoonmaakcontract met Dolmans

september 14, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Dolmans Carmelcollege GoudaPer 1 oktober is Dolmans Schoonmaak Diensten voor de komende zeven jaar (inclusief vier optiejaren) verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van de drie gebouwen van Carmelcollege in Gouda. De werkzaamheden bestaan uit het reguliere schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en afroepwerkzaamheden.

Een van de aandachtsgebieden is het vloeronderhoud bij de diverse Carmelcollege-locaties. Elke vloer vraagt om een eigen advies en aanpak. In samenspraak met het Carmelcollege heeft Dolmans het soort onderhoud bepaald en heeft dit vastgelegd in het vloerenpaspoort.

Hierbij passen we het Just in Time-principe toe in plaats van dezelfde behandelingsfrequentie voor alle vloeren. Dit is een werkwijze die ontstaan is vanuit de doorontwikkeling van ons resultaatgericht werken programma”, aldus Steven Savelkoul, rayonmanager bij Dolmans Schoonmaak Diensten. “Het Carmelcollege heeft voor Dolmans gekozen op basis van de pijlers eenvoud, eerlijkheid en transparantie.” 

Op de foto van links naar rechts: Kees Siemann (stafdirecteur bedrijfsvoering Carmelcollege Gouda), Bas Oldemans (rector Carmelcollege Gouda), Ronald Boesjes (commercieel directeur van Dolmans Schoonmaak Diensten), Steven Savelkoul (rayonmanager van Dolmans Schoonmaak Diensten)

Over Carmelcollege
Carmelcollege Gouda is een open katholieke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs in Gouda met twee locaties, circa 200 medewerkers en 1.080 leerlingen. Onder Carmelcollege Gouda vallen De Meander, een school voor mavo, vmbo, lwoo en isk (dependance) en Antoniuscollege Gouda, een school voor gymnasium, atheneum en havo. Carmelcollege Gouda maakt onderdeel uit van de Stichting Carmelcollege, die met ruim 50 schoollocaties VO-scholen in heel Nederland verbindt.

Over Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2.000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen – het hoofdkantoor is gevestigd in IJsselstein – en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en Qbuild.

 

Delen