Bos Reinigingstechniek dealer Meclean hogedruktrailers

maart 2, 2016 in Samenwerkingen

Meclean - BosBos Reinigingstechniek in Sneek is sinds vorig jaar dealer van Meclean-reinigingsmachines. Onlangs is ook het Meclean hogedruktrailer dealerschap voor Noord-Nederland afgesloten.

Feite Bakker van Bos : “Nadat Bos in 2013 het bedrijf Weidenaar Reinigingstechniek uit Tijnje overnam, is de jarenlange ervaring met verkoop en service van hogedruktrailers gekoppeld aan het Meclean-dealerschap”. Met name de revolutionaire SteamPLUS-techniek, waarbij reinigingsmiddelen en beschadigingen verleden tijd zijn, is doorslaggevend geweest bij de keuze voor hogedruktrailers van Meclean.

Ook voor Meclean voorziet de samenwerking in een behoefte: “Om snel en tegen een redelijke prijs service te kunnen verlenen, is een servicepunt in de regio onmisbaar”, aldus Coen Verhelst van Meclean.

Over Meclean
Meclean is producent van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen en produceren van Meclean-machines is de focus gericht op de gebruiker(s). Of het nu gaat om een stofzuiger, veegmachine, schrobmachine of hogedruktrailer, de nuchtere, doelgerichte benadering van Meclean resulteert altijd in uiterst functionele, mechanische reinigingsmachines zonder overbodige elektronica of overbodige functies. Meclean heeft eigen servicepunten in België en Nederland; er zijn meer dan 130 dealers in verschillende Europese landen

Delen