BNP Paribas kiest voor Dolmans als schoonmaakpartner

januari 10, 2018 in Samenwerkingen

Sinds het najaar van 2017 is Dolmans Schoonmaak Diensten voor onbepaalde tijd verantwoordelijk voor de schoonmaak en de glasbewassing plus bepaalde additionele schoonmaak werkzaamheden voor twee locaties van BNP Paribas in Amsterdam. Daarnaast verzorgt Dolmans de levering van sanitaire voorraad.

Danny Vijsma, Head of Facility Management van BNP Paribas: “Het is belangrijk voor een facility manager om een gezonde en veilige arbeidsomgeving te creëren waar het prettig is om in te werken. Schoonmaak is daarvan een belangrijk onderdeel. Er zijn veel factoren die wij belangrijk vinden bij de keuze van een schoonmaakpartner. Natuurlijk is de balans tussen kosten en kwaliteit cruciaal, maar ook het beleid op het gebied van CSR, personeel en milieu spelen een belangrijke rol. We zijn blij dat we in Dolmans een partner hebben gevonden die deze visie met ons deelt. Dolmans is een partner die ons in grote mate ontzorgt en samen met ons instaat voor een hoge kwaliteit.”

Excellente dienstverlening
Onder de operationele verantwoording van rayonmanager Dharmin Bhawan en een team van vaste medewerkers, zet Dolmans zich dagelijks in voor een uitmuntende dienstverlening met een hoge mate van flexibiliteit, gastvrijheid en professionaliteit bij de kantoren aan de Herengracht en Weesperstraat.

Dienstverlening aan BNP Paribas betekent meer dan schoonmaken alleen. Gelukkig kan BNP Paribas op beide locaties rekenen op een vast team van gemotiveerde en flexibele medewerkers die graag een stapje meer zetten om dat Goede Gevoel over te brengen. We zijn er trots op dat we voor BNP Paribas in zulke markante gebouwen in het hart van Amsterdam onze diensten mogen aanbieden”, aldus Bas Eijkelenkamp, sales manager van Dolmans Schoonmaak Diensten.

Over BNP Paribas
Gevestigd in Nederland sinds 1863 als de Nederlandsche Crediet- en Deposito Bank, heeft de internationale financiële groep BNP Paribas haar wortels in Nederland. In 2000 is BNP Paribas, zoals we haar nu kennen, ontstaan dankzij een fusie tussen BNP en Paribas. BNP Paribas Nederland biedt met een team van 1000 medewerkers een uitgebreid scala aan financiële producten en diensten.

Op de foto Lydia Carpentier (facilitair manager bij BNP Paribas Asset Management) en Ronald Boesjes (commercieel directeur van Dolmans Schoonmaak Diensten)

Over Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en Qbuild.

Delen