Blinck gecontracteerd door Dutch FilmWorks

augustus 1, 2017 in Samenwerkingen

Blinck - DFW ondertekeningAan de Burgermeester Verderlaan in Utrecht zit Dutch FilmWorks (DFW) een van de grootste filmdistributeurs van de Benelux. Dit bedrijf heeft een indrukwekkende catalogus van meer dan 3000 speelfilms, tv-series en documentaires en is door bekende titels toonaangevend op de Nederlandse markt entertainmentmarkt. Reden om als schoonmaakbedrijf trots te zijn als een dergelijk bedrijf Blinck wist te vinden en een contract afsloot voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van het kantoor.

Via een lead van Helping en na het vergelijken van de offerte van Schoonmaakbedrijf Blinck met andere bedrijven bleek, dat Blinck het juiste aanbod had en bleek de kwaliteit en servicegerichtheid het beste aan te sluiten op de wensen en eisen van DFW.

Anton Vinck, directeur van Blinck, is blij met deze samenwerking en voegt met trots DFW toe aan de klanten van zijn schoonmaakbedrijf. “Op 1 augustus start ons team met de dagelijkse schoonmaak, het leveren van de sanitaire producten en de reguliere glasbewassing van het kantoor van DFW. Uiteraard met de service en kwaliteit die onze klanten gewend zijn.”

Op de foto de contractondertekening door (links) Rene van Turnhout (DFW) en Anton Vinck (Blinck)

Over Blinck Schoon
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen wij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van bijna honderd professionele schoonmakers vormen de ‘uitblinkers’: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten.

Delen