Bijzondere samenwerking FC Utrecht en Van Alem Schoonmaak krijgt vervolg

februari 21, 2018 in Samenwerkingen

FC Utrecht en Van Alem Schoonmaak verlengen hun samenwerking tot medio 2021. Van Alem Schoonmaak is al ruim vijftien jaar sponsor van FC Utrecht en blijft de club ook de komende seizoenen trouw. Het Utrechtse bedrijf blijft ook de komende jaren de schoonmaak van het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard verzorgen. Dit betreffen de kantoren van FC Utrecht en alle hospitality-ruimtes in het stadion. Daarnaast zal Van Alem Schoonmaak ook zichtbaar blijven op de LED-boarding bij thuiswedstrijden en blijft het bedrijf een graag geziene gast in de Business Lounge.

Tommie van Alphen, salesmanager bij FC Utrecht Business, over het verlengde contract: “We zijn er trots op dat een trouwe sponsor als Van Alem Schoonmaak de komende jaren deel uit blijft maken van ons groeiende netwerk. Het enthousiasme voor FC Utrecht van Gerard van Alem speelt daarbij een grote rol en dat waarderen wij zeer!”

Gerard van Alem, eigenaar van Van Alem Schoonmaak, is ook blij met de contractverlenging: “We zijn al jaren betrokken bij FC Utrecht, onder meer om wat terug te doen voor de club die een grote rol speelt in de Utrechtse samenleving. Daarnaast is Van Alem Schoonmaak supporter van de FC en halen we veel voldoening uit de momenten, waarop wij onze zakelijke relaties mee kunnen nemen naar Stadion Galgenwaard. Dat wij via onze dienstverlening ook nog eens een actieve bijdrage leveren, maakt de samenwerking tussen FC Utrecht en Van Alem een hele bijzondere!”

Op de foto Tommie van Alphen (salesmanager van FC Utrecht), Paulo Steverink (financieel directeur van FC Utrecht), Gerard van Alem (eigenaar van Van Alem Schoonmaak) Stefan Faaij (operationeel directeur van Van Alem Schoonmaak), Peter Luchtmeijer (rayonmanager van Van Alem Schoonmaak) en Martin Vink (commercieel manager van Van Alem Schoonmaak)

Over van Alem Schoonmaak
Van Alem Schoonmaak levert Schoonmaakdiensten en ondersteuning op Facilitair gebied met een hoog serviceniveau. Persoonlijke benadering en een recht-door-zee-mentaliteit zijn de pijlers van onze omgang met collega’s, klanten en leveranciers. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Bij Van Alem Schoonmaak is méér dan schoon heel gewoon.

Delen