Betrouwbaar en stabiel: Asito krijgt DSV Solutions hergund

augustus 29, 2017 in Samenwerkingen

DSV Solutions pandDSV Solutions heeft het contract met Asito verlengd. Asito is al sinds 2010 verantwoordelijk voor de algemene schoonmaak en de glasbewassing van een aantal panden in Nederland.

DSV Solutions is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van lucht- en zeevracht, wegtransport en logistiek. Het contract met Asito is verlengd, omdat Asito heeft laten zien een betrouwbare en stabiele partner te zijn. De kwaliteit is goed, en als er onverhoopt iets speelt, wordt dat snel en adequaat opgelost.

Asito is voor mij een betrouwbare partner, waarmee duidelijk en effectief gecommuniceerd kan worden. Reguliere werkzaamheden en extra opdrachten voeren ze naar volle tevredenheid uit”, vertelt Sophie Niessen, Inkoop/Purchasing, DSV Solutions Nederland.

Het nieuwe contract gaat in september in en loopt voor één jaar. Na dat jaar wordt het contract omgezet in een contract van onbepaalde tijd.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Delen