Asito krijgt schoonmaakaanbesteding Driestar College gegund

december 18, 2017 in Samenwerkingen

Asito heeft het Driestar College gegund gekregen. De scholengemeenschap heeft vestigingen in Goude, Lekkerkerk en Leiden. Er is voor Asito gekozen, omdat Asito tijdens de aanbesteding de hoogste score heeft gehaald en omdat Asito in haar offerte rekening heeft gehouden met de wensen en behoeften van het Driestar College.

Asito kan zich uitstekend inleven in de situatie bij het Driestar College. Het Driestar College is bijzonder positief over onze invulling in de voorkomende perioden van hogere en lagere gebruikersintensiteit.

Het contract loopt voor drie jaar en heeft vier keer één optiejaar. Een van de bijzonderheden aan het contract i,s dat de schoonmaakkrachten van het Driestar College een bonus van € 50,- krijgen als de VSR metingen gedurende het hele jaar op alle categorieën voldoende is.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Delen