Applied Medical kiest voor De Klop Groep

juni 19, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal Applied Medical AmersfoortNa een goede voorbereiding heeft Applied Medical in Amersfoort gekozen om het schoonmaakonderhoud van de gehele Grey Area, inclusief cleanroom, te gunnen aan De Klop Groep. Onlangs is de nieuwbouw van Applied Medical Europe in Amersfoort opgeleverd, waarvoor Cushman & Wakefield het volledige projectmanagement en kwaliteitsmonitoring heeft verzorgd.

“In februari 2015 zijn we gestart met het opstellen van een PvE om vervolgens een aanbesteding te doen op basis van een Design & Build. In december 2015 is de omgevingsvergunning ingediend en in april 2016 is de eerste paal is geslagen. Er is een strak proces doorlopen om uiteindelijk in april 2017 (na een jaar bouwen) het volledige gebouw van circa 27.000m2 met een warehouse, assemblage, cleanroom, productie area, kantoor, bedrijfsrestaurant en de volledige tuin- en terreininrichting op te leveren”, legt De Klop Groep uit.

De Klop Groep bedankt Applied Medical voor het vertrouwen en kijkt uit naar een langdurige samenwerking.

Over De Klop Groep
De Klop Groep is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in het schoonmaken en -houden van grote en kleine kantoren, representatieve showrooms, unieke productielocaties, hotellerie-congrescentra, appartementencomplexen en cleanrooms. Alle met hun bijzondere regels en eisen voor hygiëne. De Klop Groep is uitgegroeid tot een modern, gespecialiseerde facilitaire dienstverlener met 300 medewerkers en is actief voor opdrachtgevers met een regionaal karakter of landelijke spreiding.

Delen