Amerikaanse Rubrik kiest voor Blinck

november 7, 2017 in Samenwerkingen

Schoonmaakjournaal - Blinck schoonmaakbedrijf

Het Amerikaanse bedrijf Rubrik bezet sinds korte tijd zo’n 1000 m2 aan kantoorruimte in Europlaza in Amsterdam. Het toeval wilde dat een oud-medewerker van een van de huidige klanten van schoonmaakbedrijf Blinck, die de overstap naar Rubrik heeft gemaakt, zeer tevreden was met de dienstverlening van Blinck.

Toen de huurovereenkomst dan ook gesloten was en alle facilitaire werkzaamheden aanbesteed moesten worden was de keuze voor Rubrik om met Blinck samen te gaan werken dan ook snel gemaakt. Blinck gaat echter voor kwaliteit, soepele samenwerking en heldere communicatie ten opzichte van de klant.

Werkzaamheden
“We zijn blij dat we waarmaken wat we zeggen en die indruk ook bij onze klanten achterlaten. En uiteraard nog blijer dat hier dan een uitbreiding van ons klantenbestand uit voort komt. Vanaf 1 november jl zijn onze medewerkers gestart met de dagelijkse schoonmaak van ongeveer 8 uur per week. Het gaat om de reguliere glasbewassing en de levering van sanitaire producten. Dit alles met een reële potentie, op korte termijn van groei van deze dienstverlening. Wij zijn trots om dit vooruitstrevende bedrijf als onze klant te mogen verwelkomen en gaan uit van een langdurige samenwerking”, laat Blinck weten.

Over Blinck Schoon
Blinck is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met vestigingen in Almere en Arnhem. Met een compleet pakket aan schoonmaakservices en aanvullende diensten bedient Blinck Schoon als opdrachtgever en zorgen zij ervoor dat uw pand en werkomgeving zorgvuldig, hygiënisch en milieuvriendelijk is gereinigd tot in de kleinste details. Een enthousiast en hecht schoonmaakteam van 120 professionele schoonmakers vormen de uitblinkers: professionals in schoonmaken, glazenwassen, vloeren reinigen, afvalmanagement en overige specialistische schoonmaakdiensten.

 

Delen