Acibadem en MAS gaan voor langdurige samenwerking

februari 14, 2018 in Samenwerkingen

MAS Dienstverleners heeft een prachtige opdracht gegund gekregen van Acibadem International Medical Centre. Per ingang van 1 maart starten we met de volledige schoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing en beheer- en onderhoud van het gebouw. Een fantastische partnership waarbij MAS facilitair kan bijdragen aan een hygiënisch en gastvrij medisch behandelcentrum.

ACIBADEM International Medical Center introduceert een voor Nederland uniek zorgconcept: ZBC Plus. In een moderne en toch huiselijke omgeving zijn op 5000 m2  maar liefst 16 polikamers, een volwaardige beeldvorming met MRI, CT, X-Ray, geavanceerde echografie, een lab voor bloedafname, faciliteiten voor gehooronderzoeken (audiometrie) en hartfunctie- en inspanningstesten, twee high-end voorziende operatiekamers, 4 bedden en uitslaapkamers en een tandheelkundige- en fysiotherapiepraktijk te vinden. Kortom, 16 specialismen onder één dak

MAS staat voor professionaliteit, vakmanschap en betrokkenheid. “Onze samenwerking gaat verder dan alleen het verzorgen van facilitaire dienstverlening.” MAS Dienstverleners brengt een significante bijdrage aan het leveren van een optimaal werkklimaat binnen uw organisatie.

Delen