Aanbesteding Cedergroep naar Asito

juli 7, 2017 in Samenwerkingen

CedergroepAsito is vanaf het nieuwe schooljaar verantwoordelijk voor de schoonmaak van de Cedergroep. De Cedergroep omvat vijf scholen met algemeen vormend onderwijs voor vmbo-t/mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). De scholen zijn gevestigd in Amsterdam, Amstelveen en De Ronde Venen. Onder Asito’s werkzaamheden valt de algemene schoonmaak, de glasbewassing en de levering sanitaire voorzieningen.

Er is voor Asito gekozen, omdat Asito zich goed heeft verdiept in de Cedergroep als organisatie en de diverse scholen die onder de organisatie vallen. De aandacht voor de specifieke kenmerken van de verschillende scholen en doelgroepen is positief beoordeeld. Ook het feit dat Asito veel aandacht heeft voor het managen van de verwachtingen ten aanzien van resultaatgerichte schoonmaak is positief ervaren.

Er waren twaalf andere bedrijven in de running voor deze gunning.

Het gaat om een contract van drie jaar met twee optiejaren.

Over Asito
Asito is een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke vakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone en veilige werk- en leefomgeving. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en relaties voorop om zo samen tot de meest sociale en duurzame resultaten te komen.

Delen