Aanbesteding Gemeente Utrecht naar Dolmans

januari 22, 2018 in Samenwerkingen

Sinds 1 december 2017 zijn Dolmans Schoonmaak Diensten en Dolmans Specialistische Reiniging voor de komende drie jaar (met daarna nog drie optiejaren) verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en het vloeronderhoud van een deel van de welzijnsaccommodaties en multifunctionele accommodaties (MFA). De Europese aanbesteding bestond uit vier percelen. Dolmans is voor twee percelen als winnaar geselecteerd op basis van de Beste Prijs-Kwaliteitverhouding.

Binnen de aanbesteding stonden de gunningscriteria kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en social return centraal. Dolmans heeft dit in haar aanbieding aan de orde gebracht door bijvoorbeeld goed werkgeverschap, een digitaal klantenportaal/app en het creëren van arbeidsplaatsen voor participanten.

Innovatief, duurzaam en sociaal
“Dolmans heeft vooral aansluiting gezocht ten aanzien van ICT en digitalisering van processen door toepassing van de LEVIY-app. Dit is waar partijen elkaar met name hebben gevonden”, aldus Bas Kusters, sales manager van Dolmans Schoonmaak Diensten.

Over Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht is de snelst groeiende stad van Nederland. Dat vraagt om nieuwe oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken onder meer op het gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. Voor deze nieuwe oplossingen werkt zij samen met inwoners, ondernemers en instellingen. Daarbij gaat haar aandacht naar oplossingen in het belang van inwoners, ondernemers en bezoekers. Hierbij handelt de gemeente naar haar kernwaarden: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Zo zorgt de gemeente dat álle inwoners in Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en leven.

Over Dolmans
Dolmans is begonnen in 1958 als schoonmaakbedrijf, inmiddels zo veel meer dan dat. Met een grote diversiteit aan diensten en zo’n 2.000 medewerkers vormen we een groep van specialisten die net een stapje extra zetten voor duizenden klanten als het gaat om schoonmaak, calamiteiten, asbest sanering, facility management en specialistische reiniging.

De Dolmans groep bestaat uit: Dolmans Schoonmaak Diensten, Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Facility Management en Dolmans Milieu Techniek. De Dolmans groep biedt een landelijke dekking met 22 vestigingen waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in IJsselstein en waar nodig werkt ze samen met haar zusterbedrijven Trition en Qbuild.

Delen