Waarom kiest Dubai International Airport voor 148 nieuwe generatie Vileda Origo trolleys?

Een nieuwe generatie Vileda Professional Origo materiaalwagens: Origo 2. Vorig jaar op Interclean Amsterdam gelanceerd en door Dubai International Airport als een van de eersten omarmt. Met ruim 88 miljoen passagiers per jaar behoort Dubai International Airport tot de top 3 van drukste vliegvelden ter wereld. Schoon maken en schoon houden is een serieuze opgave. Waarom de keuze voor de Vileda Origo 2-trolley?

Interclean 2018: Vileda Professional introduceert het nieuwe Origo 2 materiaalwagenconcept. Vanaf nul aan de tekentafel begonnen en ontwikkeld op basis van wat klanten aangaven en de toekomst eist. Modern design, volledig afsluitbaar aan de zij- én bovenkant, aluminium deuren, de mogelijkheid om een tablet te integreren, diverse aankoppelbare satelliet trolleys, modulair en een doordachte oplossing voor het plaatsen van de houders met stelen. Het zijn enkele voorbeelden van de slimme en innovatieve oplossingen die het Origo ontwerpteam gerealiseerd heeft.

Web-based configurator
Hoe handig is het als je van te voren kunt zien hoe je op maat samengestelde materiaalwagen eruit zal zien. Heel handig. En dat niet alleen, maar vooral ook praktisch en efficiënt. Vergelijkbaar met de auto-industrie is het mogelijk om een trolley met behulp van een webbased configurator geheel naar eigen wens samen te stellen. Het eindresultaat is op de computer te zien in beweegbare 3-D afbeeldingen zodat je een goed beeld krijgt van de “looks” en functionaliteiten van de naar eigen behoefte samengestelde materiaalwagen.

Dubai International airport kiest voor Origo 2
Ruim 88 miljoen passagiers per jaar is schoon maken en schoon houden een serieuze opgave, die uiterst professioneel aangepakt wordt. Wie ooit de beroemde luchthaven bezocht, weet dat de standaard hoog ligt. Dat geldt zeker ook voor de schoonmaak. Materialen moeten aan hoge eisen voldoen. Niet alleen technisch, ergonomisch en functioneel, ook de materialen moeten modern en doeltreffend ontworpen zijn. Mede om deze reden besloot de directie van de uiterst geavanceerde luchthaven op herhaling in zee te gaan met Vileda Professional en kocht afgelopen jaar 148 splinternieuwe Origo 2 trolleys in diverse uitvoeringen.

Dankzij de tabletcompatibiliteit kon Dubai Airport de digitalisering van de schoonmaak op de werkplek introduceren

Dorothee Stein, Head Facility Care, Dubai Airports licht de keuze toe: “We hebben Terminal 1 en Concourse D uitgerust met de Origo 2 materiaalwagens. Met zijn flexibele en ergonomische ontwerp voldoet het nieuwe trolleymodel aan onze hoge normen voor klantenservice en gebruikerservaring. Naast de vele andere voordelen was een van de belangrijkste kenmerken de tabletcompatibiliteit ter ondersteuning van onze doelstelling om digitalisering van de schoonmaak op de werkplek te introduceren. Verder heeft de technische kennis van de lokale Vileda Professional distributeur, Blitz Blank Cleaning Equipment, onze beslissing ondersteund en geholpen bij het selecteren van de meest geschikte modellen voor onze toepassingen“.

Origo, dé materiaalwagen voor vele toepassingen
Of het nu om een ziekenhuis, een kantoor of een luchthaven gaat, met de vele combinatiemogelijkheden heeft Origo 2 altijd een passende oplossing. Laat je inspireren via www.vileda-professional.nl.

×