TASKI AERO stofzuiger: stille revolutie met ongekende prestaties

De nieuwe TASKI AERO stofzuiger: extreem stil, milieuvriendelijk en optimaal ergonomisch. De stille revolutie met ongekende prestaties heeft een energiezuinige motor en slimme technologie zorgen voor een duurzame en productieve stofzuiger, die voldoet aan de verwachting van elke professional.  

Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI AERO extreem stil met 53dB (A). Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modusknop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse!

Duurzaam
De nieuwe TASKI AERO stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor. Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motor met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt door middel van een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie. Niet alleen beter voor het milieu, ook aanzienlijk minder stroomkosten!

Optimale ergonomie en veilig in gebruik
Standaard is de TASKI AERO voorzien van een telescoopsteel, waardoor gebruikers altijd de juiste houding kunnen aannemen. Hierdoor worden rug en gewrichten minder belast. Bovendien is de machine fluisterstil en wendbaar, waardoor de gebruiker zonder problemen de stofzuiger voor langere tijd kan gebruiken.

Door het standaardopwikkelsysteem in de PLUS-modellen zit, bespaart men tijd en kan de stofzuiger makkelijk en veilig worden verplaatst.

Kijk voor prijsinformatie en bestelmogelijkheden op deze link naar de TASKI-website.

 

Premium

Breedweer en Nelis pakken unieke primeur in sociaal aanbesteden Hogeschool Utrecht

“Als je dit moment niet bezig bent met betekenisvol ondernemen, dan kun je als...
×