Zorgbeurs Soins et Santé: Vileda Professional presenteert 2 nieuwigheden

Op donderdag 7 en vrijdag 8 februari vindt de 4e editie van zorgbeurs Soins et Santé plaats in Namur Expo (België). Op hét ontmoetingsplatform voor 4000 professionals uit de (para)medische sector en de hulpverlening presenteren zich 190 exposanten. Ook bedrijven op het gebied van reiniging en hygiëne, een onderdeel in zorgtehuizen en ziekenhuizen dat steeds meer aandacht krijgt. Terecht want hygiëne is cruciaal voor infectiepreventie en schoonmaak de basis van goede zorg. Schoonmaakjournaal vroeg exposant Vileda Professional naar hun reden van deelname, wat deze Belgische zorgbeurs zo bijzonder maakt en waarom de bezoekers juist hun stand moeten bezoeken. 

Nicolas van de Vliet, sales manager België Vileda Professional, vertelt waarom het bedrijf  deelneemt aan Soins et Santé: “Het is de enige beurs die hoofdzakelijk eindgebruikers van gemeentebesturen en zorginstellingen uit het Franstalig gedeelte van België bij elkaar brengt. Een ideale gelegenheid voor Vileda om hier onze nieuwe schoonmaakproducten en -concepten voor te stellen.”

“Het is de derde keer dat wij deelnemen. De beurs brengt ons steeds nieuwe, interessante contacten binnen de focus klantsegmenten van Vileda. Ook onze huidige eindgebruikers kunnen op deze wijze kennismaken met onze innovaties.”

Innovaties
Aan de 4000 professionals die de zorgbeurs bezoeken, is een een kwalitatief hoogstaand programma van exposanten en symposia toegezegd. In hoeverre past Vileda’s aanwezigheid in deze verwachtingen van beursbezoekers? Hoe inspireert zij de bezoekers voor de evolutie en revolutie van morgen in de schoonmaakbranche?
Nicolas antwoordt: “We leggen op deze beurs de focus op twee nieuwigheden, waarmee we inspelen op de behoeften van de zorg en waarmee we hen ook zullen verrassen.”

Dit zijn de nieuwigheden:
1) Origo 2: de nieuwe materiaalwagen, waarin innovatieve oplossingen voor praktische gebruiksmogelijkheden, design en de integratiemogelijkheid van digitale technieken een pertinente hoofdrol spelen.
2) MicronSolo: een Single Use reinigingsdoek op basis van de nieuwste microvezeltechnologie. Voor superieure reinigingsprestaties. Een mix van de door Vileda gepatenteerde Pie32 microvezels en viscose. De doek heeft alle voordelen van microvezels, maar is dankzij het viscose materiaal iets dikker voor een verbeterde absorptie en fijner handgevoel.”

Grenzeloos
Soins et Santé is een Belgische zorgbeurs, Zorgtotaal is de Nederlandse equivalent. Hoe kijkt Vileda naar het verschil in zorg & schoonmaak tussen Nederland en België? Wat kunnen we van elkaar leren?
Nicolas geeft aan dat Vileda kennisuitwisseling tussen het bedrijfsleven en de beroepsgroepen stimuleert, zoals deskundigen infectiepreventie. “In Nederland is dat de VHIG, in België de BICS (Belgian Infection Control Society). Op 21 februari organiseert Vileda voor de tweede maal een mini Hygiëne Symposium Vlaanderen in het conferentiecentrum Ter Elst in Edegem (bij Antwerpen), waarvoor wij leden van de BICS en VHIG van harte uitnodigen. Om kennis te delen en van elkaars verschillen te leren.” Deelname aan het symposium is gratis, aanmelden en informatie aanvragen kan via naomi.dechateau@fhp-ww.com.“

Let’s meet
Nicolas nodigt geïnteresseerde bezoekers van Soins et Santé van harte uit voor een bezoek aan stand 1202. U kunt zich hier registreren voor een gratis beursbezoek op donderdag 7 of vrijdag 8 februari in Namur Expo.

×