Werner & Mertz LONGLIFE matt: zeer doeltreffende ecologische vloeremulsie

Schoonmaakjournaal - Werner & Mertz - Longlife mattWerner & Mertz lanceert met green care Professional LONGLIFE matt: een professionele vloeremulsie, die de vloer een matte uitstraling geeft. De vloeremulsie is makkelijk aan te brengen en beschikt tevens over de antislipkarakteristiek volgens DIN 18032-2.

LONGLIFE matt is een duurzaam ontwikkelde en ecologische reiniger met Oostenrijks ecolabel die vloeren een beschermlaag geeft, met een matte uitstraling. LONGLIFE matt is makkelijk aan te brengen en heeft een buitengewone hechting op alle vloertypes en op klamvochtige linoleumvloeren. De emulsie is gecertificeerd volgens DIN 18032-2.

Door het gebruik van nieuw ontwikkelde polymeren voorkomt LONGLIFE matt na een onderhoudsreiniging witte wolkvorming in de beschermfilm. De emulsie laat makkelijk kleine herstellingen toe wat een aanzienlijke tijdswinst oplevert. Het vernieuwen van de beschermfilm heeft geen weerslag op het glansniveau. Aanbevolen stripper voor het verwijderen van de film: LINAX complete.

LONGLIFE matt wordt voorgesteld in een verpakking van 5 liter.

Doordat gevaarlijke ingrediënten zoals zink, TBEP, parfum, en gefluoreerde egaliseermiddelen geweerd worden uit het product, neemt het zijn verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties.

Over Werner & Mertz Professional
Werner & Mertz Professional is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector. tana PROFESSIONAL en green care PROFESSIONAL zijn de twee voornaamste merken in Europa.

Het beschermen van hulpbronnen, duurzaamheid en het behoud van de biodiversiteit zijn altijd de hoofdbetrachting geweest van de Werner & Mertz Group, die EMAS-gecertificeerd is en de “LEED Platinum” ontving voor haar hoofdkantoor in Mainz.

De Werner & Mertz Group is al meer dan 140 jaar nauw verbonden met de plaats Mainz. De groep bestaat al meer dan 140 jaar en opereert volgens de principes van een milieuvriendelijke en duurzame zakelijke aanpak. Ze ziet duurzaamheid niet als een tijdelijke trend, maar als een traditie binnen de onderneming die op dagelijkse basis toegepast wordt. Meer info:
– voor Nederland: http://wmprof.com/nl_nl/nl/home.html
– voor België: http://wmprof.com/nl_be/be/home.html

×