Vacatures bij Kärcher: data analyst en internal key account manager

Kärcher is wereldwijd marktleider op gebied van reinigingssystemen, producten en diensten.  Het bedrijf staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van ons succes zijn onze gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan ons bedrijf en product.

Kärcher is een Duits familiebedrijf dat uitzonderlijke carrièremogelijkheden aanbiedt binnen een sterke, gezonde en internationaal gereputeerde groep. Interessante uitdagingen in combinatie met uitwisseling van knowhow, creëren een ideaal platform voor de individuele carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling. Wij zoeken naar betrokken medewerkers die teamwork waarderen.  Medewerkers die samen met ons streven naar wat Kärcher speciaal maakt : altijd het beste aanbieden, zonder uitzondering.

Ter ondersteuning van onze marketingafdeling (locatie Antwerpen) zoekt Kärcher een:

data analyst

In deze functie analyseer je gegevens en identificeer je op basis daarvan opportuniteiten die bijdragen tot de realisatie van onze commerciële strategie. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het uitvoeren van : marktanalyse (retail en professioneel), micro potentieel analyse (professioneel), potentieel analyse van de accounts en doelgroepen (vanuit Dynamics CRM) en websales analyses.

Verder lezen over deze functie? Geïnteresseerd om jouw carrière een boost te geven? Klik snel op deze link.

Ter versterking van ons team in de afdeling Customer Service (locatie Antwerpen) zoeken wij een :

internal key account manager

Als IKAM word jij onze spilfiguur in de after-sales communicatie naar onze professionele klanten in het marktsegment van schoonmaakbedrijven en car wash installaties (B2B). Hierbij werk je nauw samen met de Key Account Manager van de desbetreffende sector.

Nieuwsgierig naar deze functie? Klik voor meer informatie snel op deze link naar de Kärcher-website

×