Vacature bij BOMA: junior product manager regio Antwerpen

Al 45 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, ‑producten en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij onder meer schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Veertien vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (13.000 m2) van 7000 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnerschap met onder meer Nilfisk, Comac, en Greenspeed/Ecover, aangevuld met een vakkundige ondersteuning door het salesteam staan garant voor een optimale service.

Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan het welzijn van mensen, is herkenbaar, en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf. De BOMA Groep is een dynamisch groeibedrijf dat 250 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 75 miljoen in 2018.

Voor haar team in Antwerpen is BOMA op zoek naar

een junior product manager

Product Management vormt de schakel tussen Inkoop en Verkoop Marketing. Onze product managers zijn de spilfiguur van hun productgroep en maken een product klaar voor de markt. Ze waken erover dat de data van hun producten ‘up to date’ zijn.

Welke rol heb je als junior product manager (JPM)? Waar sta je in de organisatie? Welke talenten kun je in deze functie leggen? Voor deze en meer informatie kijk snel op deze webpagina van BOMA.be.

 

www.boma.eu/jobs_details.asp?id=119

×