TANEX trophy: een krachtpatser van een sportvloerreiniger

ETANEX_trophy_5Lco-pionier Werner & Mertz Professional brengt met tana PROFESSIONAL TANEX trophy een krachtige detergent op de markt, die de meest hardnekkige strepen en sporen van sportvloeren verwijdert.  

Dankzij de speciale samenstelling van deze reiniger verdwijnen het hars van handballen, zwarte strepen en andere hardnekkige sporen op sportvloeren in een mum van tijd.

Kenmerken
TANEX trophy is ontworpen om gebruikt te worden in schoonmaakmachines, want het product vormt heel weinig schuim. De detergent kan ook rechtstreeks worden verstoven op hardnekkig vuil. TANEX trophy tast de lijnen en glij- en glanskenmerken van sportvloeren niet aan en geeft een aangename, frisse en nette mentholgeur.

Gebruik
TANEX trophy is ontwikkeld voor de reiniging van water- en alkalinebestendige vloeren en oppervlakken, zoals pvc, gegoten vloerbedekkingen van het harstype en doelpalen. Alkalinegevoelige vloeren en oppervlakken als linoleum en niet-verzegeld parket zijn te mijden met dit product.

Voor een grondige schoonmaak moet TANEX trophy verdund worden tot 10 à 20% in het reservoir van de schoonmaakmachine met nylonborstel of met een rode schijf. Vervolgens moet er een eerste keer over de vloer worden gegaan met de schoonmaakmachine, en moet de oplossing 5 à 10 minuten inwerken. Daarna dient het product verwijderd te worden. Voor een geregeld onderhoud moet het product tot 1 à 2% verdund worden, moet er geschrobd worden met de detergent en dient het vervolgens onmiddellijk verwijderd te worden.

Verkrijgbaar
Het product is onmiddellijk leverbaar in plastic jerrycans van 5 liter.

×