Nieuwe Numatic Catalogus: uitgebreid leveringsgamma in vijf categorieën

Numatic catalogus 2014-2015De catalogus van Numatic International 2014/2015 is verschenen. De 52 tellende catalogus geeft een overzichtelijke indruk van het uitgebreide leveringsprogramma. Daarvoor is de catalogus opgedeeld in vijf sectoren: Homecare, Cleancare, Floorcare, Versaclean en de nieuwe Procare.

De sector Homecare geeft een impressie van de stofzuigers voor de consumentenmarkt. Cleancare omvat alle stofzuigers, waterzuigers, industriële stofzuigers en tapijtreinigers. De sector ProCare is een nieuwe categorie, waarin zeer specifieke machines vallen die over het algemeen door gespecialiseerde dealers worden verkocht.

In de categorie Floorcare treft u alle eenschijfsmachines en schrobzuigmachines aan uit het gamma van Numatic. Sommige machines hebben een zeer specifieke toepassing, waardoor ze niet uit voorraad kunnen worden geleverd. Versacare is de nieuwe naam van de categorie die in het verleden Versaclean en Servocare omvatte. Hier vindt u alle werkwagens, mopsystemen en hotelwagens.

Tot slot staan achterin de catalogus per sector de accessoires.

×