Nieuwe KATRIN Master assortiment: meer prestaties voor professionals

Nieuwe producten met de hoogste kwaliteit voor iedereen: dat is het nieuwe Katrin Master Assortiment in acht woorden. Het verrassende Master-assortiment bevat vier non-woven producten: Katrin FlexMaster voor algemene reiniging, Katrin DuraMaster voor reiniging van zeer sterke vervuilingen als olie, Katrin PoliMaster voor reiniging van harde oppervlakken en Katrin Scrubmaster voor reiniging als het echt moeilijk wordt. Het Katrin Master-assortiment omvat alle toepassingstaken, ongeacht de werkomgeving: van industrie en werkplaats tot horeca en grootkeuken.

“We bieden hygiëne-oplossingen met papierproducten en dispensers die voor een doelmatig en effectief gebruik zorgen”, introduceren Ralph Vodegel en Marcel Speth het merk Katrin van Metsä Tissue in een notendop. Het is duidelijk dat het nieuwe Katrin Master non woven-assortiment een bruikbare aanvulling is op het assortiment hygiënepapierproducten. “De vier nieuwe producten uit het Katrin Master-assortiment komen écht tegemoet aan onze slogan en missie Met Katrin zijn er minder dingen om u zorgen over te maken.

Katrin FlexMaster
Dit 1-laags non woven-reinigingsproduct voor algemene reiniging is de meest effectieve oplossing bij het gebruik van reinigingsmiddelen. Katrin FlexMaster rafelt niet, is pluisarm, herbruikbaar, extreem flexibel en absorbeert vloeistoffen zeer snel.

Katrin DuraMaster
De naam zegt het al: sterk en slijtvast, waardoor vuil, vet en zelfs dikke olie geen kans hebben. Katrin DuraMaster is een 1-laags blauw, herbruikbaar non woven-reinigingsproduct, ook bruikbaar voor het reinigen van warme materialen.

Katrin PoliMaster
Wie harde oppervlakken wil reinigen en polijsten, heeft een heel speciaal product nodig: het moet zacht voor het oppervlak zijn en tegelijkertijd sterk genoeg om niet te scheuren of te rafelen. De 1-laags herbruikbare non-woven Katrin PoliMaster heeft dat in zich.

Katrin ScrubMaster
Sterk, sterker: twee krachttermen die echt van toepassing zijn voor Katrin Scrubmaster. Voor als het echt moeilijk wordt. Katrin ScrubMaster is zeer efficiënt bij het verwijderen van vuil, zelfs als dat is ingedroogd. De 1-laags herbruikbare blauwe doeken zijn aan beide zijden bruikbaar: ScrubMaster is hard aan de ene kant en zacht aan de andere kant. De combinatie van deze functies maakt de Katrin ScrubMaster tot het perfecte product voor de zwaarste klussen.

Over Katrin
Katrin is een van de eerste tissuemerken voor professionals in Europa en werd in 1974 geïntroduceerd. Het woord Katrin vindt zijn oorsprong in de Metsä Tissue Katrinefors-fabriek, opgericht in 1765 en vernoemd naar de vrouw van de oprichter. De in totaal 10 fabrieken van Metsä Tissue vormen samen nog altijd de oorsprong van het merk en de producten van vandaag. Als onderdeel van de Metsä Group (een verantwoordelijk Fins industriële bosbouwgroep en producent van hoogwaardige producten) werkt Katrin voornamelijk met hernieuwbaar Scandinavisch hout, en is het een sterke en betrouwbare bedrijfspartner voor succesvolle, langdurige klantenrelaties.

 

×