Nieuwe Kärcher koudwater hogedruktrailer verrassend veelzijdig en duurzaam

Een watertank van 1000 liter, een krachtige diesel- of benzinemotor met slimme opties: Kärcher’s nieuwe koudwater hogedruktrailer is de oplossing voor mobiel en autonoom werk.

De hogedrukreiniger laat minstens één uur onafgebroken gebruik toe, zonder de watertank bij te vullen. Dankzij de lage kogeldruk (75 kilogram) is er geen grote trekauto nodig. Met opties zoals impactbescherming voor de tank, een slanghaspel en een urenteller kan de hogedrukreiniger afgesteld worden op de specifieke behoeftes van de klant. Die veelzijdigheid maakt de trailer uiterst geschikt voor gemeentediensten, de bouwsector, schoonmaakbedrijven en verhuurvloten.

Na de succesvolle lancering van de warmwater hogedruktrailer vervolledigt Kärcher zijn productaanbod voor mobiele toepassingen met deze koudwatermodellen. De pomp en de motor hebben hun betrouwbaarheid al bewezen in het bestaande gamma. Dankzij het uitgekiende machineconcept zijn alle componenten bovendien naadloos op elkaar afgestemd. Dankzij de uitgebreide voorraad reserveonderdelen hoeft de gebruiker zelf geen onderdelen op te slaan. Onderhoud gebeurt dus snel én voordelig.

×