Met DCO vzw maakt VVSG doorstart voor dienstenchequesector

​VVSG (Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten) heeft op 6 maart 2018 het Vlaams Platform DCO vzw opgericht. De nieuwe vzw Vlaams Platform DCO is een doorstart van het vroegere Vlaams Platform PWA/PWA-DCO, specifiek voor de dienstenchequesector. “Met de nieuwe koepel gaan wij er voluit voor om de belangen van de (ex-PWA-)DCO-vzw’s te behartigen”, meldt VVSG op haar website.

Al 15 jaar ondersteunt VVSG (Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten) de PWA-werking en verdedigt de vereniging de belangen van deze sector. Het Plaatselijk werkgelegenheidsagentschap (PWA), aanwezig in elke gemeente of gemeentegroep, heeft de opdracht om in samenwerking met de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) bepaalde activiteiten te organiseren die niet voorzien zijn in het reguliere arbeidscircuit.

Over VVSG
De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten vzw is de ledenorganisatie van alle Vlaamse gemeenten (308), alle OCMW’s (308),  bijna alle politiezones (110), afvalintercommunales – Interafval (26), intercommunales voor streekontwikkeling (11), andere intercommunale verbanden (22) en autonome gemeentebedrijven of AGB’s (53).

In verband met de auteursrechtelijke bescherming is enkel een samenvatting opgenomen. Voor het hele artikel wordt u verwezen naar deze link naar VVSG.

×