Met CleanJack voldoet Facilicom België aan aanstondse verplichte aanwezigheidsregistratie

Facilicom en CleanJack hebben op 9 juli in Antwerpen hun samenwerking bekrachtigd met het ondertekenen van een mantelovereenkomst. “We zijn de samenwerking met CleanJack ruim een jaar geleden gestart en de resultaten zijn erg goed”, vertelt Arvin Willemse, operationeel directeur van Facilicom Services Group in België.”

“Schoonmakers van Facilicom melden zich eenvoudig aan en af op de werklocaties met een ID-sleutelhanger. Zo weten we op ieder moment wie waar aanwezig is”, legt Arvin Willemse van Facilicom uit. Op dit moment zijn er in België op meer dan 500 werklocaties CleanJack klokterminals geïnstalleerd. “We verwachten dat dit aantal verder toeneemt, omdat aanwezigheidsregistratie verplicht zal worden in België. Bij de grote aanbestedingen maakt aanwezigheidsregistratie steeds vaker deel uit van het bestek”, aldus Willemse.

“Ook onze klanten zijn erg tevreden”

De implementatie van het CleanJack systeem bij Facilicom in België is gecoördineerd door Maddy Claes: “Via internet krijgen onze rayonmanagers toegang tot een beveiligde pagina waar zij planningen en aanwezigheid ‘real time’ kunnen monitoren. Het programma is gebruikersvriendelijk en ook onze klanten zijn erg tevreden.”

Champions League
Niels van den Berg, CEO van CleanJack: “We zijn zeer content met de samenwerking met Facilicom. Facilicom is een van de topspelers in de ‘champions league’ van de facilitaire dienstverlening in Europa. CleanJack is 12 jaar geleden gestart met de ontwikkeling van software voor schoonmaakbedrijven. Vandaag de dag registreren duizenden schoonmakers in 8 verschillende landen dagelijks hun werktijden met CleanJack. Dat ook Facilicom nu voor CleanJack kiest, is een kroon op ons werk.”

×