Joint venture PFS Group leidt tot oprichting i-team Benelux

De afgelopen jaren is i-team Global hard gegroeid. Zo ook de samenwerkingen met partners in verschillende landen. Inmiddels zijn er dan ook diverse joint ventures tussen lokale i-teams en i-team Global over de hele wereld. Ook in de Benelux is er sinds begin dit jaar een vernieuwde joint venture, namelijk met de PFS group uit België, waarvan Boma deel uitmaakt. Dit heeft geresulteerd in de oprichting van i-team Benelux.

In de Benelux waren de producten van i-team Global al langere tijd verkrijgbaar via BOMA. In de nieuwe joint venture blijven zij ook nog steeds strategische partners.

Uitbreiding exclusief netwerk
Daarnaast is de samenwerking uitgebreid in bepaalde regio’s en segmenten. Tot dit exclusieve netwerk van partners zijn dan ook toegetreden: VAT onderhouds- en reinigingsproducten uit Oosterhout, Hijman schoonmaakartikelen uit Amsterdam, Cleanservice Products uit Schaijk, Bosheide uit Heerlen, Laundry Expert uit Gramsbergen en Haagclean uit Rijswijk.

Meer i-users
Volgens Frank van de Ven, CEO van i-team Global, zal deze joint-venture verder bijdragen aan het succes van de producten en concepten: “Het is onze doelstelling om samen met onze partners meer i-users te kunnen bedienen en deze i-users via unieke concepten meer joy te geven in hun schoonmaakwerkzaamheden.”

 

×