EVLO introduceert DiOrE: bestelgemak en budgetcontrole

Schoonmaakjournaal - DiOrE - EVLO pc tablet smartphoneSchoonmaakgroothandel EVLO heeft een bestelsysteem ontwikkeld, waarmee medewerkers van haar klanten zeer gemakkelijk bestellingen kunnen plaatsen binnen een afgebakend kader van mogelijkheden en budgettaire limieten. “Dit DiOrE-systeem (DiOrE = Distributed Ordering by EVLO) wordt door de klant zelf ingesteld volgens zijn specifieke behoeften”, vertelt zaakvoerder Lieven JACOBS. Maak in vijf vragen kennis met het ordersysteem.

Wie zal gebruikmaken van DiOrE?
Het bestelsysteem is in de eerste plaats bedoeld voor schoonmaakbedrijven, maar het kan even goed door ieder ander bedrijf worden toegepast. Zodra een bedrijf controle wenst te houden over haar bestellingen van schoonmaakbenodigheden, uitgevoerd door een of meer van haar medewerkers, kan DiOrE gebruikt worden!

Hoe werkt DiOrE?
De klant bepaalt aan de hand van bestellijsten wie wat kan bestellen voor welke locatie(s), volgens de afgesproken prijzen. Zo weet het bedrSchoonmaakjournaal - DiOrE - EVLO bestelschermijf zeker dat steeds die artikelen besteld zullen worden, die het beste passen bij de betreffende plaats. Artikelen die afwijken van de bestellijst, kunnen niet worden besteld door de medewerkers.

Het systeem houdt bij hoeveel reeds werd besteld per locatie en geeft weer hoeveel budget er nog over is. Bij een overschrijding van het budget wordt de order steeds geblokkeerd en wordt via mail aan het schoonmaakbedrijf toestemming gevraagd of deze bestelling door mag gaan.

Er zijn nog talloze bijkomende instelmogelijkheden en features voorzien, zoals het beheer van door te factureren artikelen, de opvolging van de status van een order, het opnieuw klaarzetten van voorgaande bestellingen. Maar in essentie is dit waar DiOrE op neerkomt.

Dankzij dit systeem blijft alles controleerbaar en meetbaar! Uiteraard zijn alle gegevens uit het systeem exploiteerbaar naar bijvoorbeeld Exel, zodat de klant zelf met deze gegevens verder aan de slag kan voor bijvoorbeeld jaarrekeningen of statistische overzichten.

Welke voordelen biedt DiOrE?
De klant hoeft zelf geen stock meer te beheren of zich te bekommeren om de bevoorrading van zijn werkplekken. EVLO garandeert om iedere bestelling van voorraadartikelen binnen de twee werkdagen te leveren, waar ook in België. Hiervoor heeft EVLO haar eigen bestelvloot en de medewerking van twee onafhankelijk transporteurs.

Bijkomend voordeel is dat alle technische fiches en veiligheidsbladen van ieder artikel beschikbaar zijn in het systeem. Op die manier heeft de klant steeds de laatste versie van deze documenten ter beschikking, wat bijvoorbeeld bij audits of controles zeer handig is.

Hoe kunnen klanten DiOrE gebruiken?
Het systeem werkt via de EVLO-website op zowel smartphone, tablet als PC, zonder dat ook maar iets hoeft geïnstalleerd te worden! Het enige wat echt nodig is, is een verbinding met het internet.

Om van DiOrE gebruik te kunnen maken, kunnen klanten contact met ons opnemen,  waarna wij hen de nodige bijkomende uitleg verschaffen. Uiteindelijk is het instellen en gebruiken van het DiOrE-systeem zeer gebruiksvriendelijk; de klant kan dit dus zelf doen. Uiteraard staan we hen bij om hen op de goede weg te helpen.

Wat kost DiOrE?
Het gebruik van het DiOrE-systeem is volledig gratis.

Gerelateerd artikel: Fris en vernieuwend elan voor schoonmaakgroothandel EVLO

×