Cleaning Masters schenkt kwart miljoen liter drinkwater aan ontwikkelingslanden

Via de samenwerking met i-team Global steunt Cleaning Masters het goede doel Made Blue. Onder het motto Een liter voor een liter zet Made Blue zich in voor de drinkwatervoorziening in ontwikkelingslanden.

‘Een liter voor een liter’: voor elke liter water die gebruikt wordt met een i-mop poetsmachine (9 liter per dag) zorgt goededoelenorganisatie Made Blue, dat er een liter proper water terechtkomt bij de bevolking van landen als Kenia, Ethiopië, Senegal en Bangladesh. Dat doet ze via het boren naar water, het aanleggen van pijpleidingen en het installeren van watertanks en tappunten.

Cleaning Masters zet sinds 2015 i-mops in. Daardoor heeft de schoonmaakdivisie van de Multi Masters Group via Made Blue de afgelopen jaren liefst 274.500 liter drinkwater aan de ontwikkelingslanden geschonken. “Het geeft ons een goed gevoel te weten dat wij voor een goed doel poetsen. We zijn dan ook enorm gemotiveerd om de komende jaren dit mooie resultaat te overtreffen”, reageert Cleaning Masters enthousiast.

×