Care pakt finaleplaats European Cleaning Awards in technological solutions

Als organisator van de European Cleaning & Hygiene Awards wil het European Cleaning Journal het negatieve beeld van de schoonmaaksector counteren door te tonen hoe hard er gewerkt wordt aan kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en sterke relaties met klanten en medewerkers. Dit jaar haalt Care Expert Cleaning de finale in de categorie Best use of smart technological solutions. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 15 november in Hotel Palace in Berlijn.

Het ingediend project is iClean: een innovatieve app in de cleanroomwereld, ontwikkeld door Care in samenwerking met een technologische partner en gevalideerd volgens computersystem-validatie.

Achtergrond technologie
Binnen de Good Manufacturing Practice regels is documenteren van gestelde handelingen de sleutel tot alles. Dit verzekert traceerbaarheid van alle reinigings- en desinfectie-activiteiten. Al jaren genereren we zo wekelijks meer dan 1500 pagina’s bij onze grootste klant om onze activiteiten te registreren.

Dankzij iClean kan de documentatie volledig papierloos gebeuren. De cleaning operators kunnen in iClean de uitvoering van reinigingswerkzaamheden elektronisch handtekenen.

Grand finale
Op donderdag 15 november strijden 36 leidende dienstverleners, producenten en distributeurs om de award in 10 categorieën. Tijdens een exclusief galadiner in het Five Star Hotel Palace in Berlijn wordt de winnaars bekend gemaakt.

Lees wie met welke innovatie in welke categorie er genomineerd zijn:

European Cleaning & Hygiene Awards finalisten 2018 bekend

×