Care België en LEVIY zetten strategische stap naar de toekomst

Schoonmaakjournaal - LEVIY - CareMedio mei start de samenwerking tussen schoonmaakdienstverlener Care in België en softwareontwikkelaar LEVIY. “We zijn zeer trots op deze samenwerking. We zijn van plan om gezamenlijk mooie stappen te gaan zetten in de toekomst. Hierbij gaan we van start met het digitaliseren van alle DKS & controlelijsten, in het Nederlands en het Frans”, meldt Bouke van der Veen, commercieel medewerker van LEVIY.

Dankzij de slimme software van LEVIY zullen zowel de Nederlandstalige als de Franstalige medewerkers van Care goed met LEVIY kunnen gaan werken. “In de volgende fase gaan we ook een groot gedeelte van de communicatie en informatie digitaliseren met de meldingenfunctionaliteit en het documentenbeheer. Om deze functionaliteiten goed te kunnen analyseren, richten we vanuit Sisense ook een dashboard in. Hierdoor kan Care zelf analyses en rapportages op maat samenstellen, die in real time-verbinding staan met data uit het LEVIY dashboard”, legt Van der Veen uit.

Thomas De Ghein, business support manager van Care over de samenwerking: “Sinds kort heeft Care een nieuwe strategische oefening gemaakt. Hierbij zijn onder meer Operational Excellence en Innovatie bepaald als strategische kernwaarden voor ons bedrijf. De samenwerking met Leviy past dan ook volledig in deze strategie. Met deze toepassing willen we immers onze operationele processen verbeteren en beter beheersen. Op die manier garanderen we een stabiele kwaliteit naar onze klanten toe.”

Care is een prachtig schoonmaakbedrijf met haar blik gericht op de toekomst. “Deze samenwerking bevestigt dat LEVIY steeds meer een gevestigde partij wordt in de Belgische schoonmaakbranche”, aldus Sebastiaan van der Vinne, directeur-eigenaar van LEVIY.

×