BOMA viert 40-jarig jubileum met 800 klanten

BOMA 40 jaar - impressieOp 5 juni vond de apotheose plaats van het BOMA jubileumjaar. Samen met maar liefst 800 klanten vierde BOMA haar 40-jarig bestaan in een feestelijke setting in zijn imposante magazijn in Antwerpen.

De deuren van de hoofdzetel langs de Noorderlaan in Antwerpen werden geopend voor de gasten: ze werden rondgeleid door de logistieke faciliteiten (10.000 m2 magazijn), ontdekten het compleet vernieuwde atelier van BOMA Machinery waar ook het complete Nilfisk-machinegamma werd gedemonstreerd. In de nieuwe trainingslokalen werden er schoonmaakinnovaties gepresenteerd in samenwerking met partners als Ecover en Greenspeed. In de professionele grootkeuken toonde BOMA haar mogelijkheden in keukenhygiëne. BOMA 40 jaar - magazijn

Na de rondgang kwamen de gasten in een tot show-loungezaal omgebouwde ruimte terecht, die na het event ook deel uitmaakt van het magazijn. Een enorm podium zorgde terstond voor grote verwachtingen, die later op de dag werden ingelost. Na afloop van een verzorgde walking dinner werden de bezoekers immers verrast op een spetterend optreden van Brussels by Night, een fel gesmaakte coverband onder leiding van Raf Van Brussel. De sfeer zat er van het begin af aan in en na het optreden werd er verder gefeest op de beats van een DJ. Na afloop kregen de gasten een toepasselijk geschenk mee naar huis: een degelijke veegborstel waar het 40 jaar geleden allemaal mee begonnen was. BOMA staat immers voor Borstels & Matten.

BOMA 40 jaar - bezemsDit geslaagde evenement was een illustratie van de dynamische manier, waarop BOMA al 40 jaar succesvol is als schoonmaakgroothandel  en vormt een bron van motivatie om ook de komende jaren haar rol als toonaangevende speler in de Benelux-schoonmaakmarkt te blijven vervullen. BOMA ontwikkelt en verdeelt professionele schoonmaakmaterialen, – producten en ‑machines met veel toegevoegde waarde voor schoonmaakbedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen en (zorg)bedrijven. BOMA telt drie vestigingen in België, twee in Nederland, één in Luxemburg en start in juli op in Frankrijk.

Meer informatie: www.boma.eu

×