2e ICE schrobzuiger voor Brandweer Antwerpen

ICE Benelux Brandweer AntwerpenICE Partner EVLO heeft een ICE RS32 opzit-schrobzuigmachine geleverd aan de brandweerkazerne in Antwerpen. Deze grote brandweerkazerne in het centrum van Antwerpen behoort tot de grootste kazernes van Europa.

Na de succesvolle ervaringen met de ICE i20B wordt deze brandweerkazerne van Antwerpen nu voortaan ook gereinigd met een ICE RS 32  schrobzuigmachine. Het vloeroppervlak is er groot genoeg voor en met deze aanvullende nieuwe schrobzuigmachine zal de vloer efficiënt gereinigd kunnen worden.

Aanbesteding Stad Antwerpen
EVLO won samen met ICE Benelux de aanbesteding die de Stad Antwerpen in 2016 uitschreef. Hierdoor worden nu alle overheidsgebouwen, zoals sporthallen, brandweerkazernes en openbare bibliotheken, voorzien van ICE schoonmaakmachines. “Daar zijn wij natuurlijk enorm fier op!”, reageert EVLO.

Hebt u interesse in een demonstratie of een proef met een ICE schrobzuigmachine of veegmachine? Contact EVLO via: tel:+32 (0)38 25 20 03 of het contactformulier op de website van EVLO Schoonmaakproducten.

Gerelateerd artikel: Fris en vernieuwend elan schoonmaakgroothandel EVLO

×