19 juni: Cleanfix en Wecoline Twister Plus-training

Cleanfix - Wecoline - Twister trainingWist u dat… Twister pads ook heel goed inzetbaar zijn voor dagelijks/wekelijks onderhoud? En dat u daarmee 40% kunt besparen op uw kosten voor machinaal onderhoud? Tijdens de Twister Plus-training tonen Cleanfix en Wecoline dit aan. Op vrijdagmiddag 29 mei en 19 juni wordt deze gratis training georganiseerd op het hoofdkantoor van Cleanfix in Oirschot.

“Na een groot aantal trainingen met de Twister pads in 2012,  2013 en 2014  merkten we, dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van Twister pads voor periodiek onderhoud van allerlei harde vloeren. Dat is natuurlijk een positieve ontwikkeling. Dus ontwikkelden we de Twister Plus-training”, reageert Roland de Korte, algemeen directeur van Cleanfix Benelux.

Inhoud training
Op vrijdagmiddag 29 mei en 19 juni – van 13.30 tot 16.00 uur – organiseert Cleanfix in samenwerking met Wecoline de Twister Plus-training. De training geeft uitleg over de Twister-methode en over pads voor dagelijks/wekelijks onderhoud en reiniging. Daarnaast wordt een rekenmodule behandeld, waarmee besparingen kunnen worden aangetoond. Andere onderwerpen tijdens de Twister Plus-training zijn: Maroon pads = chemievrij strippen, Melamine pads = reinigen met alleen water (zonder chemicaliën) en de Schonevoegenpad.

Doelgroep
Voor wie is deze training bedoeld? In eerste instantie specialistische schoonmakers, inkopers en rayonmanagers van schoonmaakbedrijven. Voor diegenen die eerder een cursus Chemievrij reinigen met Twister pads hebben gevolgd, is de Twister Plus-training zeker een aanvulling op de aanwezige kennis over chemievrij reinigen. Is dit concept van chemievrij reinigen met Twister pads u niet bekend? Dan zal de Twister Plus-training een openbaring zijn.

Datum en locatie
Vrijdag 29 mei 13.30 – 16.00 uur en vrijdag 19 juni 13.30 – 16.00 uur.
Cleanfix Benelux, De Scheper 255, 5688 HP Oirschot

Gratis aanmelden
Voor meer informatie en gratis aanmelding: http://www.cleanfix.nl/inschrijven-training/twister-plus-training/

×